Завршница у ОШ,,Вук Караџић“ у Житковцу

У ОШ,,Вук Караџић“ у Житковцу данас је обележен Дан школе када се традиционално додељују награде најуспешнијим ученицима за добре резултате на такмичењима током школске године. Школски тим,,Читалића“  је  одлучио да овај свечани дан искористи и за промовисање најуспешнијих учесника Читалића 2014, па су другопласираним и трећепласираним учесницима додељене захвалнице и највреднији поклон, књиге, а свим осталим учесницима – ученицима, наставницима, учитељима и стручним сарадницима додељене су захвалнице за учествовање.

На захвалницама овогодишњих Читалића нашао се најгласанији лого у Фејсбук гласању, који је дошао управо из ове школе, па ауторски тим свима захваљује на учествовању у категорији Читалић пропагатор, а посебно захваљује  Анђели Јанковић, ученици 6/2 која је креирала изабрани лого.

Сви учесници Читалића 2014. позвани су да нам се 14. маја од 12:сати придруже на свечаној централној Завршници у организацији Јавне библиотеке ,,Вук Караџић“ Алексинац и Актива школских библиотекара Општине Алексинац, а уз сарадњу свих школа учесница, издавача добротвора и других сарадника и подржавалаца.

Центар за културу и ументост 14. маја од 12 сати- завршница Читалића

Ученицима и колективу ОШ,,Вук Караџић“ у Житковцу овим путем честитамо Дан школе и желимо да и даље наставе са успешним радом! 🙂

[slideshare id=33947897&style=border:1px solid #CCC; border-width:1px 1px 0; margin-bottom:5px; max-width: 100%;&sc=no]