Phoenix Press поново уз Читалиће!

Волите стрипове?

Кад сам први пут наишла на сајт Феникс преса, била сам одушевљена што неко на овим нашим просторима нуди најмлађима оно уз шта смо ми одрастали. Данас деца имају интернет, Фејсбук, стотине канала телевизијских канала, али драж стрипова није се смањила!

Издавачка кућа Phoenix Press постоји од априла 2010. године. Све је почело када се група дугогодишњих заљубљеника у стрипове одлучила да своје високе критеријуме када су стрип издања у питању сама реализује, али и подели са осталим љубитељима девете уметности. Под високим критеријумима једног колекционара подразумевају се, поред добре и занимљиве приче, и врхунски квалитет израде, као и редован излазак бројева и најављених новитета.

Прошле године смо позвали ову издавачку кућу да нам поклони нешто од својих издања, јер у нашим школским библитекама ретко се може наћи неки стрип, а и ако га има ко зна колико је пута прелистан. И деца увек траже Нешто слично, а ми немамо шта да понудимо. Добили смо поклон пакет од 4 стрипа, који су били толико луксузни и лепи да смо њима наградили најуспешније Читалиће ликовњаке (они су креирали најлепши лого-знак).

И ове године Феникс прес се одазвао нашем позиву.

ХВАЛА!

преузимање (1)

Штанд на Смотри у мају вас чека!

5 thoughts on “Phoenix Press поново уз Читалиће!

Leave a Comment