Обршани: Доделувањето на пофалниците и дипломите!

Како завршница на проектот „Читатели 2015“ на сите ученици кои учествуваа им беа доделени пофалници, а на НАЈДОБРИТЕ ЧИТАТЕЛИ им беа доделени дипломи од страна на директорката г-ѓа Благица Везенкоска. Им посакуваме да имаат уште многу вакви успеси !

Leave a Comment