Никад није касно за нове Читалиће!

У  ОШ ,,Вук Караџић “у Краљеву у понедељак 1.6.2015. одржано такмичење из области читања и разумевања прочитаног. Учествовали су ученици првог и петог разреда, који су имали задатке да  прочитају одређена књижевна дела, ураде читалачке дневнике и ураде тест са питањима везаним за прочитано.

Такмичење су спровеле Сандра Рудњани, проф. српског језика  и Весна Ристовић, Данијела Гаровић и Мила Луковић, учитељице. Акцију срдачно и свестрано подржала директорка школе Биљана Барловац.

На велико задовољство,  такмичење је окупило 17 ученика првог и 15 ученика петог разреда. У току усменог дела такмичења имали смо и госте – родитеље, колеге, браћу и сестре. Родитељи су, такође, узели учешће у изради дневника, што смо и похвалили, али додали да можемо направити и такмичење међу родитељима. Идеја је прихваћена – ..Идемо даље!“

Одлучили смо да ово ,,пробно“ искуство наставимо и наредне године најрадосније се прикључујући Читалићима! И ТО ОДМАХ! 🙂

Весна Ристовић, учитељица

Сандра Рудњанин, проф.српског језика

ОШ  ,,Вук Караџић”Краљево

Док се Пројектни план за ,,Читалиће 2016.“ управо крчка, срећна сам што могу да поделим ове утиске колега из Краљева са осталим породицама Читалића и да Вуковцима из Краљева пожелим срдачну добродошлицу!

1 thought on “Никад није касно за нове Читалиће!

Leave a Comment