Народна књижевност у Тањиним шемама

Колегиница Тања Крповић, настанвик српског језика у ОШ ,,Миливоје Боровић“ из Мачката ,,играла се“ појмовима народне књижевности: 🙂

2 thoughts on “Народна књижевност у Тањиним шемама

 1. Поштована колегинице Мајо,читала сам текстове о пројекту „Читалићи“ и све ми се то јако допало. Волела бих да се моја школа укључи. Међутим, имам неких недоумица. Интерсује ме да ли школа као јединка може да учествује на такмичењу, без писања пројекта. Даље, говори се о школском, општинском, окружном такмичењу. Шта ако у општини нема других школа које су укључене, како онда организовти општинско такмичење? Волела бих, ако Вам није тешко, да ми објасноите како моја школа може да се укључи у ово такмичење, односно, шта је први корак који треба да направимо да бисмо се укључили.Била бих Вам јако захвалмна да ми ове недоумице разрешите, јер бих хтела да Ваш пројекат представим на наставничком већу и покренем активности за укључење наше школе у  исти.                  Унапред захвалана, Снежана Марковић, учитељица у ОШ „Раде Додић“ Милутовац.                        Поздрав!

  • Драга колегинице, добородшли сте и нарвно имате могућност да изаберете део овог програма који највише одговара потребама и могућнсотима школе.
   Пројекат – је већ написан, само га прилагодите и активности су везане за итзраду дневника и циљебве такмичења и смотре. Једино овде коеге које се укључе добијају сате за стручно усавршавање као учесници образовно-васпитног пројекта у устабови; за смотре и такмичења то не добијате;
   Такмичење – деца раде тест, списак књига је дат, ако само једна школа учествује, општинекси ниво раде најбљои учесници са шкослког, тј, прво место које пређе праг, а потребна вам је нека супервитзија колега из друге школе или анродне библиотеке, песника, неко које није из ваше школе..
   Смотра – најбљои дненвици из школе шаљу се до 2.4. и после следи републички ниво.
   У личној поруци послаћу Вам сва потребна документа да не јурите овде по блогу 🙂
   Мој имејл: majaradoman.cvet@gmail.com
   Срдачан поздрав! 🙂

Leave a Comment