Читалачки Фб-турнир

Читалићи покрећу Велики читалачки Фб-двобој:

,,Стани ми на црту!“

Правила игре су следећа:

  1. Као и сваки двобој и овај почиње ИЗАЗОВОМ. Изазивач поставља у Фб-групи ,,Читалићи“ своју видео-препоруку књиге (снимљена телефоном, оквирно до 90 секунди) на коју ,,тагује“ онолико својих Фб-пријатеља колико жели да изазове на двобој. Изазвани играч има највише 15 дана да одговори на изазов остављањем коментара, којим оцењује најпре квалитет снимљене препоруке, а затим даје и своје мишљење о књизи (коју је у међувремену прочитао 🙂 ). Изазивач који у току месеца споји највише квалитетних коментара, сматраће се Мегданџијом месеца. Све мегданџије месеца учествоваће у финалном изазову Ауторског тима и имаће право да се боеи за титулу Златног витеза.
  2. Изазвани мегданџија постаје Изазивач оног тренутка када остави коментар. Уколико жели да се и сам окуша у читалачким мегданима, потребно је да одабере књигу која му се допала, сними телефоном видео-препоруку за књигу и постави је у Фб-групи ,,Читалићи“, тагује што више својих пријатеља и чека да види колико ће њих бити храбри да му ,,Стану на црту!“
  3. Изазвани тј ,,таговани“ мегданџија који сматра да није дорастао изазову, може да преузме статус Штитоноше тако што ће таговати неког другог свог Фб-пријатеља да одговори на постављени изазов. Заменик кога је штитоноша именовао, постаје Заточник који у коментару најпре треба да наведе уместо кога је прихватио изазов, а даље остави коментар видео-препоруке, као и коментар књиге саме. Остављањем коментара и заточник стиже право да постави Изазов и започне своју мегданџијску нит.
  4. У игри могу да учествују СВИ (без обзира на године)  уз изричиту забрану увредљивих коментара а све у духу витештва и толеранције који одликују породицу Читалића! Администратори задржавају право да све мегданџије које не поштују витешки кодекс части, избаце са турнира!

logo.2018

клик → Фб-група ,,Читалићи“

3 thoughts on “Читалачки Фб-турнир

Leave a Comment