Мали а велики

За себе скромно кажу да су мала издавачка кућа, али својим делима показују да им је место међу највећима, па им такву пажњу и поклањамо.

Прошле године смо почели сарадњу са Издавачком кућом ,,Propolisbooks“. Размењујући идеје и тражећи најбољи начин да у нашим школама читање победи нечитањи, препознали смо исту енергију и посвећеност, екипу која ће постати члан наше све веће породице. Оно по чему их у београдским школама препознају јесу радионице са школском децом и малишанима који иду у вртић. Ове радионице интерно назване читалачким у ствари су празници књиге у сваком вртићу или школи где се појаве. На радионицама читају, глуме, организују квизове и мнооого се играју.

Радионице су бесплатне, школа домаћин добије поклон књигу која је тема актуелне радионице, те уколико вам све ово делује занимљиво, позовите Тању и договорите се о термину радионица.

Tanja Lebović Zečević
Propolis Books

Autoput 2, SRC „11.april“
11070 Novi Beograd

И ове године добили смо дивне наслове из њихове продукције и желимо да вас позовемо да их погледате и на сајту Прополисбукса. Посебно скрећемо пажњу на оне књиге које можете искористити за обавезна дела – Армстронг, Колумбо, Бик Који Седи, Леонардо…

Уобичајени попуст од 20% за школе, до краја године биће 25%!

propolisbooks-katalog-1

propolisbooks-katalog-2

propolisbooks-cenovnik

За више информација клик на линк!↓

logo

Leave a Comment