Moodle Читалићи

Овај чланак својеврстан је прилог конференцији Нове технологије у образовању (9-11. фебруара 2017) уместо сопственог присуствовања овом сјајном дешавању.

citalici-moodle

Упркос великом броју просветара које је окупила ова конференција, чињеница је да употреба ИКТ у настави још увек није редовно стање, већ жеља и труд појединаца. Ипак, педестак колега и још и више њихових њихових информатички ,,снажнијих“ сабораца, ових дана о свим активностима школског такмичења ,,Читалићи кликераши“ извештавали су путем Moodle платформе. Није било лако, али је све реализовано на добробит овог пројекта, његове транспарентности и потврде.

Драги Читалићи, и сада доказујемо да је сарадња и упорност једина техника којом се побеђује! Хвала на сарадњи и труду да пређемо сваку препреку, па и ову, која се многима од вас чинила несавладивом, а ето, ипак смо се сви нашли заједно на нашем кутку интернет простора и оставили траг о активностима деце и својих школских тимова!

Хвала и нашој колегиници Биљани Веселиновић, администратору сајта и Мудл платформе, на великом ангажовању и стрпљењу!

Нека ово буде и прва најава ИКТ конференције ,,Читалићи у освајању вештина за 21. век“, која нам предстоји 20. и 21. маја у Мачкату!

logo-cit-2017-ikt