ФБ изазов Читалића – 3. задатак

Драги Читалићи,

У складу са околностима и могућности да напокон прелистамо заједно са вама већину пројектних активности, Ауторски тим Читалића позива вас да учествујете у ФБ ИЗАЗОВУ.

ПРАВИЛА ФБ ИЗАЗОВА

  1. Понедељком Ауторски тим поставља задатак;
  2. Рок за израду уписан на крају позива;
  3. Рад може бити креиран било којом ликовном техником на папиру, у читалачком дневнику, свесци, блоку…али може бити решен и у неком од дигиталних алата;
  4. Креиран рад поставља се у Фб групи Читалићи – https://www.facebook.com/groups/414387278662772/ са подацима о аутору – име и презиме, разред, школа, место, име ментора/родитеља или старатеља.

Аутори најбољих радова по мишљењу Ауторског тима стичу право да учествују на Смотри Читалића 2020. која ће се реализовати кад се за то стекну услови.

Списак Читалића који стекну право на Читалачки пасош биће објављиван најкасније дан након истека рока за слање рада.

ТРЕЋИ ЗАДАТАК

Направи брошуру за дестинацију из књиге (брошура/проспект/ водич за путовање треба да садржи мапу путовања и најзначајније информације– кад отићи, чиме путовати, шта видети и радити, знаменитости, цене, храна, клима, излети, валута и сл).

ВАЖНО:

С обзиром да је брошура вишестрана, прихвата се и решење предње и задње стране на коме ће бити обележено место где треба да се преклопи или као на слици испод – предња/задња страна са по 2 или 3 ступца. Дакле, постављате највише две слике у Фб групу Читалића!

Рок за предају рада због сложености задатка и празника- понедељак, 04. мај 2020. до 20 сати.

P.S.

Пре него што почнете да радите, погледајте понешто о брошурама овде

Leave a Comment