Кликераши финалисти

ЛИСТА ЗА РЕПУБЛИЧКИ НИВО

Организатори Републичке смотре-такмичења „Читалићи кликераши 2022.” на основу извештаја окружних координатора, дана 29.04.2022. утврдили су списак ученика са правом учествовања на Републичкој смотри, која ће се одржати 28. маја 2022. у ОШ „Вожд Карађорђе” у Алексинцу, општина Алексинац.

Драги Читалићу, ако је твоје име међу горе наведеним, ЧЕСТИТАМО!

Остварио си право на Читалачки пасош и долазак у Земљу Читалића. Пасошка контрола заказана за суботу, 28. маја 2022. у Алексинцу, родном граду Читалића. Позивамо све ученике и њихове менторе да овај такмичарски дан учинимо празником књиге и још једном покажемо препознатљив позитивни дух најбројније читалачке породице у Србији.

Напомена:

Молимо координаторе школских тимова да потврде долазак својих школских делегација попуњавањем Пријавног формулара тако што ће у једној пријави потврдити долазак ученика и ментора из свих такмичарских категорија, као и учествовање у такмичарској категорији Смотре – Гласници (најбољи штанд) и присуствовање Конференцији за менторе и координаторе односно излет с песницима за ученике.

Пријаве послати најкасније до 18. маја 2022. године до 12.00 сати на мејл citalici.pisalici@gmail.com (нови мејл и наслов мејла ПРИЈАВА ЗА СМОТРУ).

Програм можете преузети овде.

Пријаву можете преузети овде.

Изјаву за излет можете преузети овде.

2 thoughts on “Кликераши финалисти

  1. Postovani, kako se moze resiti situacija sto jedno dete ima u istom danu u Čitaliće i Književnu olimpijadu, a nekoj drugoj se poklapaju neka druga takmicenja. Da li se test moze proslediti nastavnicima na Knjizevnoj olimpijadi da dete tamo uradi test ili da se neka takmicenja pomere za radni dan? Unapred hvala ako pronadjete resenje i tako ne bacite trud dece koja imaju vise takmicenja na najvišem nivo u istom danu. Jednostavno to nije fer prema njima niti je u skladu sa onim sto ih ucimo.

    • Поштована,
      Решавали смо већ такве ситуације. Одговарам овде, јер ће вероватно бити још заинтересованих за исту тему. Молим Вас да се ментор или координатор школског тима Читалића обрати мејлом citalici.pisalici@gmail.com, Наслов мејла ПОДУДАРАЊЕ ТАКМИЧЕЊА, па ћемо договрити с Друштвом, Проф. Брборић нам досад помагао, верујем да ни сада неће бити проблема.
      Срдачно и срећно!

Leave a Comment