Кликераши финалисти

ЛИСТА ЗА РЕПУБЛИЧКИ НИВО

Организатори Републичке смотре-такмичења „Читалићи кликераши 2022.” на основу извештаја окружних координатора, дана 29.04.2022. утврдили су списак ученика са правом учествовања на Републичкој смотри, која ће се одржати 28. маја 2022. у ОШ „Вожд Карађорђе” у Алексинцу, општина Алексинац.

Драги Читалићу, ако је твоје име међу горе наведеним, ЧЕСТИТАМО!

Остварио си право на Читалачки пасош и долазак у Земљу Читалића. Пасошка контрола заказана за суботу, 28. маја 2022. у Алексинцу, родном граду Читалића. Позивамо све ученике и њихове менторе да овај такмичарски дан учинимо празником књиге и још једном покажемо препознатљив позитивни дух најбројније читалачке породице у Србији.

Напомена:

Молимо координаторе школских тимова да потврде долазак својих школских делегација попуњавањем Пријавног формулара тако што ће у једној пријави потврдити долазак ученика и ментора из свих такмичарских категорија, као и учествовање у такмичарској категорији Смотре – Гласници (најбољи штанд) и присуствовање Конференцији за менторе и координаторе односно излет с песницима за ученике.

Пријаве послати најкасније до 18. маја 2022. године до 12.00 сати на мејл citalici.pisalici@gmail.com (нови мејл и наслов мејла ПРИЈАВА ЗА СМОТРУ).

Програм можете преузети овде.

Пријаву можете преузети овде.

Изјаву за излет можете преузети овде.